Hogyan válasszuk ki a megfelelő sampont?

Nem jó ötlet négylábú barátját embereknek szánt samponnal fürdetni.

Valójában az emberi samponok egyik leggyakoribb összetevője a "nátrium-lauril-szulfát". Ezt a vegyi anyagot azért használják samponokban, mert nagyon olcsó, szép és sűrű habot képez, és nagyon jól zsírtalanítja a hajat és a bőrt, valamint eltávolítja a szennyeződéseket.

A probléma az, hogy ha túl sok zsíros réteget távolítunk el a szőrzetből, akkor a természetes védőfunkciójának nagy részét is megszüntetjük.

Minden samponnak szüksége van valamilyen "habképző anyagra" a szennyeződések eltávolításához. A TraumaPet sampon esetében ez DLS (dinátrium-lauret-szulfoszukcinát) és SLSA (nátrium-lauret-szulfoacetát), egy sokkal kevésbé káros kókuszolaj alapú formulái.

A szőrzet zsíros, védőrétegének helyreállítása érdekében a TraumaPet ® sampon szója- és napraforgóolajat, valamint kellemes, természetes illatú kakukkfű- és vadrózsaolajat tartalmaz. A TraumaPet® sampon Ag kifejezetten a kutyák és macskák bőrének és szőrzetének rendszeres ápolására lett kifejlesztve.

A sampon eltávolítja a szennyeződéseket, puhítja és ápolja a bőrt és a szőrzetet, és nagyon alkalmas száraz és irritált bőrre.

Az egyedülálló NanoComplex összetevő a kolloid ezüsttel segít a sebek és a bőrgyulladások gyógyításában.