TraumaPet Ag

Milyen betegségek esetén használhatom a TraumaPe®t Ag állatgyógyászati termékeket?

És nincsenek nemkívánatos mellékhatásaik?

 

A TraumaPet® Ag állatorvosi termékcsalád nanotechnológiával előállított termékeket használ négylábú kedvenceink életminőségének javítására.


MILYEN PROBLÉMÁKRA HASZNÁLJUK a TraumaPet® Ag állatgyógyászati termékeket?

Az egyedülálló TraumaPet® Ag termékcsaládban található ezüst kiválóan alkalmas különféle sebek, horzsolások és egyéb bőrsérülések kezelésére, beleértve a kellemetlen fertőző és műtét utáni szövődményeket is. Ha a barátja szemfolyástól vagy fülviszketéstől szenved, az ezüstcseppek gyorsan segíthetnek rajta.

A TraumaPet® Ag állatgyógyászati termékek a gyógyulást elősegítő és a kellemetlen szövődményeket minimalizáló, bevált összetevők mellett ezüstöt is tartalmaznak, amelynek hatása évszázadok óta ismert.


MI A HELYZET A MELLÉKHATÁSOKKAL?

Az ezüstöt évszázadok óta használják különböző betegségek, különösen fertőzések megelőzésére és gyógyítására. Köztudott, hogy az ókori Görögországban és Rómában az ezüstérméket fertőtlenítőszerként használták a víz és más folyadékok tárolására. Ezek az ionok bizonyos esetekben bizonyítottan gátolják a vírusok osztódását, sőt, valószínű, hogy el is pusztítják a vírusokat.

1992-ben kutatásokat végeztek a kolloid ezüst támogató tulajdonságainak bizonyítására a Candida albicans élesztőgomba által okozott betegségek és a krónikus fáradtság kezelésében. Az amerikai és az orosz komikus programok ezüstöt használnak az űrben a víz tisztítására és az űrhajósok alsóneműjében. Az ezüst esetében nem ismertek kontraindikációk, és az ezüstre való esetleges allergia nagyon ritka.